Sveiki!
Uzreiz iesākšu ar to, ka vairāk esmu ar iekārtām un Jūs, nevis uz Tu! Tāpēc esmu mazliet sprukās!
Ne lielpilsētas centrā, bet lauku reģionā (~120km no Rīgas) ir problēma ar internetu! Tagad tiek lietots LMT internets ar viedtelevīziju! Viens LMT rūteris velk vienu TV! Tā kā TV skaits sāk palielināties, plus vēl pandēmijas ietekme, kad sāk darbu vilkt uz māju un nets nepieciešams arī datoram, ar LMT ruteri pie katra TV, plus hotspot datoram no telefona sāk kļūt par kaitinošu paradumu! Ja tiek uzstādīta katram rūterim āra antena, iespējams, situācija uzlabojas, bet gribas šo visu mazliet civilizēti sakārtot!
- Rokoties pa interneta dzīlēm esmu ticis līdz tam, ka Mikrotik LHG antena ir,iespējamais, glābiņš šajā situācijā! LHG Mikrotik | EuroDK
Bet nespēju izburties cauri tam visam, kas tur nepieciešams, kurš ir labāks, jo starpība cenā, gan jau veido arī kaut kādu starpību kvalitātē/ātrumā! - Saprotu, ka uzstādīšana nav nekāda raķešu zinātne, ar to es gan jau galā tiktu! Bet tad sākas saslēgšana! Kabelis no antenas līdz rozetei ir skaidrs, bet tālāk, rūteri telpām utt., …
Ko, iespējams, varat ieteikt un vai nu ieteikt kādu meistaru, kas šo visu var ieteikt ko pirkt un saslēgt par attiecīgu naudas summu, vai arī izskaidrot, kādas iekārtas nemt un kā to visu saslēgt un iegūt vismaz daudz maz sakarīgu internetu!
P.S.
- Optika 60pakas…
- Tele2 neiet, iespējams, ar āra antenu vēl kaut kā, bet telpā un bez antenas = 0
- Bite - +/- tas pats, kas T2!
Paldies.