Sveiki. Interesē uz kāda smart tv box lejuplādējot Tet shortcut lietotni, varētu skatīties tv3 kanālus? Šobrīd uz diviem Aliexpress Android tipa smart tv box nevar, cik esmu mēģinājis. Shortcut box, ko piedāvā pats Tet neder. Kā ir sr Xioami Mi Box? Apple Tv? Atbildes interentā nevaru atrast uz šādu jautājumu, Lattelecom nesniedz šādu atbilde. Ceru uz jūsu palīdzību.
Atbildes internetā var atrast, acīmredzot slikti meklē : Piemēram šeit
Uz Xiaomi Mi Box S Shortcut iet.
Sveiki! Vēlos iepirkt Xiaomi Mi Led 4A 32collu tv ar android OS,bet neviens īsti nezin pateikt vai Shortcuts ies!!!
Tet Shortcut kaut kā loķē savu app un to uzinstalēt uz TVBox īsti nevar. Vismaz man neizdevās.
LMT līdzīgi -abiem ir jāpērk Tehnicolor “podiņi”, kas ražoti Vjetnamā. Bez sava STB tie, škiet, neiet. LMT cik atceros prasīja LMT pieslēgumu.
Līdz nesenai pagātnei TETam nebija HD kanālu atbalsts TV3 un TV6.
Bez tam viņu pults/saskarne ir briesmīga. it sevišķi, ja ir tāda- bez ciparu taustiņiem
Balkom app var - tur 5 kanālus var skatīties pa brīvu, taču tam ir ļoti neaptīkams reklāmu pārtīšanas ierobežojums. Varat uzreiz pamēģināt. piem. telefonā.
Tāpēc pārslēdzos uz GO3, tur app pašu var dabūt ar brīvu - abonēšana ap 7 eur mēnesī. Ja Go3 pērk caur operatoriem, tie piesola kastīti…
Bez tam GO3 var skatīties arī uz PC (atšķirībā no Baltkom)
Go3 ir labs arhīvs - pārraidi var noskatīties vēl pēc nedēļas. Ierakstīšana nav vajadzīga. Filmas arī. 4G mobilais internets “velk” - laukos skatos ar tādu.
Var uzlikt uz vairākām iekārtām. Taisījuši poļi: Red Galaxy. Go3 abonentu pirku internetā - nekur nebija jāiet. Varat nopirkt uz 1 mēn, pamēģināt, un izdomāt.
Man ir T95Q - strādā labi, pirku no ķīniešiem. GO3 Arī griežas uz Openbox AS4K
Var paralēli uzlikt arī interneta TV , tipa Kodi…
TVBox pults nav izmantojama kanālu pārslēgšanai, bet labi strādā bezvadu pele…
Pa lielam kanālu saraksti ir vienādi (tipa, vienam Oxota i Ribalka ir otram nav :))
PS tikko paskatījos Baltkom - saka , ka reklāmu pārtīšanas ierobežojumus noņēmuši. Laikam pārāk daudz klientus tā dēļ pazaudēja… Tā kā varat uzlikt app uz sava telefona, un tos brīvos kanālus skatīties.
Neies, Pmēģiniet Baltkom app. To var uzinstalēt pa brīvu un 5 brīvie kanāli ir skatāmi