Vai Apple ID kontam bez viesošanās pie ābola dīleriem iespējams iegūt jaunu verifikācijas kodu, ja vecais ir pakāsts un kontam piesaistītais telefona numurs vairs nav pieejams?
Garā versija: Uz Šveici pārcēlušos draugu meita sasita sava iPhone ekrānu. Telefonu saremontēja, taču tas ir noresetots un nu par jaunu jāpieslēdzas Apple ID kontam. Viss būtu labi ja ne pāris sīkumu. Verifikācijas kods nav pierakstīts (līdz šim iztika ar Touch ID) un kontam piesaistīts kādreizējais Latvijas telefona numurs, kas bija no Bites priekšapmaksas kartes un vairs nav aktīvs un pieejams. Pie konta līdz ar ko vairs pieslēgties nevar. iforgot.apple.com pēc visa spriežot arī sūta visu uz veco numuru (e-pastā nekas neienāk). Man vairs nav ideju, varbūt ir citi varianti? Jaunu Apple ID kontu reģistrēt negribas. Vecajā esot palikušas kaut kādas bildes un nosaukums arī smukāks. Tiešām jāiet pie “ģēnijiem”?
Diezgan nereāli neviesojoties pie dīleriem. Man bija problēma. Uz e-pastu atnāca kods, uz sms atnāca kods. Viss it kā kārtībā. Bet pēc koda/vertifikācijas ievades viņš man prasa apstiprināt savu dzimšanas gadu/mēnesi/datumu. Pie pirmās reģistrācijas es norādīju uz dullo. Un līdz ar to nevarēju ilogoties.
Tas iphone SE bija jau 7 gadus vecs. Man bija pirkšanas čeks. Visi pierādījumi ka tas ir mans telefons un mans apple ID. Gāju uz LMT. Viņi sūtīja apple vēstuli. Par problēmu. 2 nedēļu laikā visu saslēdza.
Un bija man arī gadījums ar 11 aifonu. Pēc noresetošanas , nevar piereģistrēt jaunu apple ID pirms neesi ievadījis iepriekšējā ID , ID un paroli.
Pamēģini uzzvanīt uz to bites numuru. Varbūt jau ir apritē. Un kādam tas pieder. Es šādi beidzot pēc 9 gadu ciešanām pagājušo gadu tiku atpakaļ pie seniem gmail kontiem. Manu bijušo numuru tagad izmanto cita persona. Pa konjaka pudeli viņš man iedeva visus sms kodus
Vēl var uzprasīt bitei lai pārdod to numuru.
Šajā gadījumā būs samērā vienkārši. Ja iesi pie dīlera