Elektriskais skuveklis

[quote=Briedis]Mašīnīte ir jālieto katru dienu, vai vismaz katru otro dienu. Ja skūties paredzēts reizi nedēļā, tad neviena mašīna nebūs laba, jo gluži vienkārši fiziski nespēs pacelt matiņus.
Man patīk, ka ar mašīnu skujoties nav jāķēpājas ar putām un nav jāstāv pie spoguļa. Tu vari to braukāt pa seju darot jebko citu - sēžot uz poda un spaidot telefonu, meklējot skapī drēbes utt. Tam ir nepieciešama tikai viena roka, tādēļ atrast laiku lai noskūtos vismaz reizi divās dienās, paralēli darot ko citu, ir elementāri.[/quote]
Cik esmu mēģinājis bez spoguļa palīdzības, tad pēc tam man random sejas daļas palika nenoskūtas, plus nekad nav pacietības skūties, ja spogulī neskaties un neredzi. Man patīk ar putām un ne biežāk kā x2 nedēļā, plus draudzenei patīk tā birste uz sejas, kas ir pēc 1-2 dienas neskūšanās :smiley:
Bet ok … ieraduma un gaumes jautājums. Katram savs :wink:

Nu i nafig vispār skūties vajag? :smiley:

Darba etiķete :slight_smile:

[quote=Briedis]
Darba etiķete :)[/quote]

Slikta etiķete. :stuck_out_tongue:

kā, vai tad viņš nav slavenais barista Briedis? hm… :frowning:

[quote=Arcca][quote=Briedis]
Darba etiķete :)[/quote]

Slikta etiķete. :P[/quote]

Pag, kas notiek? Briedim un Lapsai kaut kāds savstarpējais “beef”? Kaut kas dīvaisn te notiek. :smiley:

nā. starpsvētku trollings un foruma sildīšana!

Bezsakarīgu sildīšanu nevajag. Rimsties, jel!

Saka,ka skujas tikai sievietes. Un arī tikai pirms seksa. (Troll)

pilnīgas muļķības, pierašana ir stipri individuāls jautājums.

Cilvēks pierod pie visa. Cits ātrāk, cits vēlāk.

jā, jā. cilvēks nav lops, pie visa pierod, bla-bla-bla. ja tev patīk par savu naudu pierast pie visādiem sūdiem, tās ir tavas tiesības. tikai nevajag to par likumu citiem sludināt.

Tu runā tik dusmīgi, ir kā būtu izmēģinājis karstā vasaras dienā ar aparātu izskūt vietu starp vaigiem… un tad, kad parādās pirmie rugāji, esot visīstākais rokenrols… :slight_smile: