Huawei Mate 10 pro

Nemokies, netērē laiku! Atjauno rūpnīcas iestatījumus un viss būs prīmā.

Silts paldies Jums:) Tā darīšu, jo galva kūp jau un burti mijas:) Tad šeit uzrakstīšu, ka būšu tikusi galā. Vēlreiz paldies. Žēl, skaists, jauns telefoniņš ar nepieredzētām man vēl iespējām. Maciņu oriģinālo uzģērbu, a kur vēl kamera 360:) mācīšos, es kā ruksis no aviācijas sajēdzu:)))

Es arī domāju, ka ir laiks pamēģināt atjaunot rūpnīcas iestatījumus. Pirms tam tikai drošības labad no telefona atvieno (izdzēs) Google kontu. Ziņo kādi rezultāti. Ja labāk nepaliks, tad ierīci jāgādā uz servisu, lai dod vietā citu.

Kapēc pirms rūpnīcas iestatījumu atjaunošanas ir jāidzēš Google konts? Ko tas maina?

Nekad tā neesmu darījis, tapēc arī jautāju.

Mums tieši ar dažiem Huawei telefoniem ir gadījies tā, ka pēc reseta tos vairs nav iespējams lietot. Toreiz gan jau, ka bija saistība ar kaut kādām demo ierīcēm un neesmu dzirdējis, ka retail versijās ir šī problēma, bet tagad visās ierīcēs ņemu nost kontus pirms tās resetoju.

teorētiski, tiešām, tas neko nemaina, bet es arī tā daru…

Man uz Mate 10 Pro negāja arī Feedly un kaut kādas vēl pāris lietotnes nevēlējās startēties. Norakstīju to uz demo telefonu, dīvainu izšķirtspēju un to, ka apakšējās ekrāna vadības pogas gļukoja. Tās pārsedza to pašu Google Assistant, kaut kas nebija labi.

Pilnīgi pieļauju, ka resets nepalīdzēs, būs jāgaida kāds atjauninājums.

Mate 10 Pro vismaz man (par Kristapu neatbildu!) bija baiga vilšanās - zaļš, gļukains, dārgs.

Mhm, es mēģināju Mate 10 Pro lietot kādu nedēļu, bet izbesījos ar telefona nestabilo darbību. Telefons brīžiem darbojās kretīniski lēni. Bet es domāju, ka tas ir softa jautājums un runā, ka nu jau ir krietni labāk un principā tīri feina ierīce ar patīkami lielu bateriju.

Labdien draugi! Paldies jums visiem par padomiem, ka bijāt ar mani kopā:) kamēr mocījos stundām. Ir arī labums, iepazinu telefonu:) Pēc reset pfu pfu pfu strādā. Nu jož, atveras ātri, dažreiz inboxā bildes lēnām raustidamās parādās. Bet, citādi labi. Batareja tik tiešām tur ilgi, dienu pilnīgi var nedomāt par uzlādi, testējusi neesmu:) bail, ka būs tukša nevarēs atjēgties. Personīgi man šķiet, ka taupot enerģiju, biju izdarījusi nezinādama tā-tālruņa pārvaldnieks-akumulators-palaišana. Palaišanā biju visām lietotnēm noņēmusi automātusko palaišanu, palicis bija uz manuāli. Tagad tur ir ieslēgts, klāt nelienu, lai ir, kā ir. Varbūt kādu vajag manuāli, lai taupītu enerģiju, bet nu nē man gana:) Sirdssiltus svētkus jums visiem, smaidus, veselību un būt tikpat atsaucīgiem, kā līdz šim, kad palīdziet izmisušam cilvēkam, kas sēž ar krutu telefonu, kurš nestrādā. Briedi:) Jūsu vārdi man akmenī kalti, vai nu STRĀDĀ, vai nu NESTRĀDĀ, nekādu vidusceļu mūsdienās:))) Paldies jums visiem.

Nu, re, prieks, ka tagad ierīce darbojas godam! Lai gaiši svētki!

Lapsiniek, Kristap paldies jums, visiem paldies! :slight_smile:

:slight_smile: Paldies :slight_smile: