Es par to padomāšu
Paldies! Patestēju, bet kaut kā nesūtās prom e-pasti. Būs jāatrod laiks parakties logos, kur tie meili pazūd.
tas pluginam ir trūkums — nevar iekonfigurēt ārējo smtp serveri. tā kā manā smilšukastē smtp nav pieejams, tad es iesākumā piemetu klāt WP Mail SMTP pluginu, bet tas nepalīdzēja. tā arī nesanāca pilnvērtīgi notestēt. laikam nepieciešams lokāli uzinstalēts SMTP serviss.
vai ir iespēja pielabot bloga komentāru rediģēšanas pogu? šobrīd nospiežot uz zobratu edit poga parādās izteikti uz labo pusi, un braucot ar peli tā jāmēģina noķert. tikko pabrauc garām tā pazūd. kaitina, zin… :)
Uz kāda pārlūka redzi šādu problēmu?
Pilnīgi noteikti Chrome pēdējās ašpadsmit versijas. Gan Windows gan Linux.
uz FF, Chrome un Edge. parastie populārie.
bļin, parastais PrintScreen neparāda problēmas būtību :(
tikko ar peli nobrauc no zobrata pazūd edit poga. jābrauc lejup pa labi cerot uzķert kvadrātiņu ar Edit. kaut kā tā…
pēc izmaiņām bloga pirmās lapas izkārtojumā jaunākie komentāri rādās mazā šriftā. FF, Chrome.
Jā, bija tāda lieta. Tagad sataisīju tos tekstus tučiņ lielākus. Būs labi?
jā, ir labāk.
Sveiks, Kristap.
Ja nemaldos, kautkad sen jau rakstīju par šo (bet varbūt vēlējos uzrakstīt, bet pārdomāju) …
Kursors LV forumā nav iespējams normāli ielogoties (un izlogoties!) no iPad. Ne safari, ne chrome pārlūkos. Nedarbojas “pogas” foruma augšējā labajā stūrī. Lai ielogotos, jāatver kāda tēma, tad jāspiež atbildēt un tur ir izvēle vai pieteikties ar FB, Google un vēl kautko … iOS šobrīd 16 beta, bet tam nav nozīmes jo šis nedarbojas vismaz vairākus gadus jau …
Oi, kāds interesants gļuks. Paldies par norādi! Kamēr izdomāšu kā to salabot, vari uz mirkli pamainīt ierīces orientāciju, jo ainavas formātā tās augšējās pogas ir spaidāmas.
Hmmm. Kā noprotu, Tu mēģināji iPad’ā? Nu, uz mana iPad nedarbojas ne ainavas ne arī portreta formātā (iPad 99,99% laikā izmantoju ainavas formātā ar magic keyboard). Pirms rakstīt par problēmu, esmu izmēģinājies visādos formātos, bet nu, nekādi.
iOS Safari korekti nedarbojas izvēlnes - klikšķinot uz “strīpiņām”, finālā nekur nenonākam
un beigās strupceļš
Tev taisnība. Salabosim. Paldies par norādi!
Tagad salabots.
-
bloga meklēšanas funkcija dīvaini rāda rezultātu. būtu loģiski sagaidīt, ka atrastie raksti ir lejupejoši pēc datuma (sākot no jaunākā). tagad tur ir mazsaprotama putra.
-
pāršķirot jaunumos lapu, tiek rādīta tās apakšējā daļa un katru reizi jārullē uz augšu, lai redzētu, kas tai lapā ir. tad rullējam lejup, līdz nonākam pie iespējas pārškirt uz priekšu vai apakļam. prasās jauno lapu rādīt no augšas.
- vai pielikt klāt iespēju pāršķirt lapas arī augšā