Iphone izvēle, kuru labāk?

Labrīt. Palīdziet saprast, lūdzu. :slight_smile:
Ir laiks jaunam mob.tel., ko labāk izvēlēties. Iphon 13 vai Iphone 14. Vai ir reāla starpība tehniskajos parametros starp šiem modeļiem izņemot ciparu un cenu?
Vai Telefona atmiņa 256gb jeb 512gb ietekmē tel. darbību, izņemot to ka ir vairāk vietas bildēm u.c.?
Savlaicīgi atvainojos, ja nodublēju jau līdzīgu tēmu, bet neatradu iespēju uzdodot jautājumu tanī tēma. Esmu pavisam zaļš Jūsu pulkā.

Paldies.

Kāpēc tieši iPhone? Ir argumenti? Ja tieši par iPhone runājam, tad kaut kur kursors.lv podkāstā KKMN izskanēja Kristapa viedoklis, ka viņš esot paņēmis rokās krietni vecāku modeli un sajuties tā, it kā lietotu pēdējo modeli. Domāju, ka nav jēgas dzīties pēc paša pēdējā. Līdzīgi ir arī Android frontē, par ko arī esmu nedaudz aprakstījis savā vietnē.

iPhone jo gadu laikā esmu pārliecinājies ka šie tel. ir uzticami un kalpo gadiem, salīdzinoši kā Samsung piem. 2/3 gadi un pērc jaunu.(paša pieredze) Labāk vienreiz samaksāju dārgāk un nelauzu galvu. Šie aparāti arī ir salīdzinoši vienkārši, nav piebāsti ar ikdienā nevajadzīgām gudrībām un darbojas ātri.
Šobrīd piem. vēl lietoju iPhone 8, un aparāts joprojām pilda uzticami savas funkcijas neskatoties uz neskaitāmiem kritieniem un peldi. :) Iemesls maiņai, jo nu jau vairs neatbalsta atjauninājumus un ir vizuāli cietis, takā ikdienā lietoju divus telefonus, arī viņs savu darbu vēl turpinās.
Treškārt, ja jau ir pienācis laiks pirkt jaunu aparātu, tak nepirkšu tagad piem. 11 modeli. Kāpēc ne 14 tad?

1 Like