Kas notiek ja tavu facebook kontu uzlauž!

Sveicien.

Gribēju padālīties un pie reizes apjautāties, varbūt kāds saskāries ar šādu lietu. Manu epastu uzlauza, un burtiski pāris minušū laikā arī facebook. Kā rezultātā facebook tika nomainīts gan telefona nr. gan epasta adrese. Es pamanīju 30 min pēc notikušā un uzreiz reaģēju. Epastu saglābu, bet facebook pilnīgi cits stāsts. Tas tika nobleķēts, jo 1. vai nu tika izvietots neatbilstošs saturs profilā vai 2. nostrādāja facebook drošibas sistēmas lai to noboķētu.
Es devos uz facebook Help centru, kur tad sākās tāds kā riņķa dancis. Pa lielam, lai ko es darītu, lai jebkādā veidā es censtos nosūtīt ziņu, ka mans profils ir bijis uzlausts, nobloķēts, ka es vēlos atkopt savu veco epastu, veco paroli, nosūtīt ID apstirpināšanai, nekas nesanāk. Facebook visu laiku vienkārši ved mani uz riņķi. Kur piedāvā nosūtīt id apstiprināšanai, nevar, jo vecais epasts vairs nav reģistrēts, tātad neatrod profilu. Kur piedāvā ievadīt veco paroli konta atkopšanai, atkal nevar, jo konts ir nobloķēts. Un tā uz apli. Palīdzības centrā arī neatradu nevienu epastu kur var nosūtīt info vai lūg pēc palīdzība. Nu lūk! Mūsdienu mākslōigā intelekta roboti, kas vienkārši nevar palīdzēt, jo nesaprot (šķiet), kas ir noticis, ka ir gan uzlausts konts, gan nobloķēts. Viņi var atrisināt tikai vienu no šīm problēmām, ne abas… Varbūt kādam ir bijusi šāda problēma?