Domāju, ka jebkas no šiem - https://www.flashbay.com
RadioLab izlozē no “sustaining members” ik pa laikam kādu, kas var vnk atbraukt uz ofisu pie viņiem ietusēt un/vai pēc tam aiziet kopīgi uz boulingu/kino… nu tādas zvaigznes domāju, ka (vēl) neesiet, bet varbūt kaut kas uz to pusi sanāk? Aiziet uz media only seansu FC līdzi varbūt tomēr nav tik slikti…
Dalība rakstu rakstīšanas meistarklasē (kuru, protams, jums pašiem šad tad vajadzētu :) )
Kas ir domāts ar rezultātiem? Ja godīgi, tad XA2 joprojām stāv atvilknē, jo es to godīgi palietoju kaut kādu mēnesi, guvu kaudzi atziņu, bet beigās tā arī neradu laiku ne visu aprakstīt/safilmēt, ne atdāvināt tālāk kādam to ierīci. Pamatīgs feils no manas puses, atzīstu. Laikam būs jāsaņemas vismaz izlozēt to un palaist tālāk tautās, kamēr ierīce nav pavisam morāli novecojusi.
Es domāju, ka ziedotājiem būtu jāsaņem iespēja lasīt Kursoru bez reklāmām.
Huh, tad tas visu sarežģī, jo jādomā tehniskais risinājums, bet lasītājiem jāielogojas, lai viņus var identificēt. Tādam mazam projektam kā Kursors tas varētu būt nevajadzīgi liels čakars.
Es domāju, ka ziedotājiem būtu jāsaņem
tu jauc abonēšanu ar ziedojumiem.
Jā, parasti to sauc par abonēšanu. Taču abonēšanas pakalpojumu parasti regulē līgums, bet ziedot var pilnīgi visi un to nekāds līgums neregulē.
Googles reklāmām jau zems cpm’s
Vajag rakt tālāk, pateikšu, lai atbildīgā par medijiem, jums rīt uzraksta.
edit - gara darbadiena
ziedo brīvprātīgi, nevis lai saņemtu kaut ko pretī. var, protams, piesolīt kaut kādu nieku pret ziedojumu, bet tad atkal var piekasīties VID, nosaucot to par nelegālu saimniecisko darbību. zinot, kāda ir valsts nodokļu politika pret PN, IK un mikrouzņēmumiem, nemaz par to nebrīnītos.
Paldies, paskatīsimies.
Starp citu - varbūt pieņemiet ziedojumus kriptovalūtās? Nav jau jābūt uzreiz visam nelegāli, var tak noziņot VID ienākumus un pēc tam nomaksāt kas pienākas pēc pārdošanas…Vai nav tā, ka vismaz PVN netiek pakāsts kā tas iepriekš apkatītajos ziedošanas variantos?
To varētu darīt, ja man būtu kaut vismazākā ticība šai lietai. Tad varētu domāt par praktiskākām lietām kā maksājumu platformas piemeklēšana, nodokļiem utt. Bet šobrīd uzskatu, ka labāk noderētu nauda nevis oļi, koka sprungulīši vai kādi citi krāmiņi ar neskaidru reālo vērtību.
Protams, ka nesaprotamus sprungulīšus nevajag krāt - regulāri biržā vnk konvērtē…
Pie pašreizējā kursa tos sprungulīšus jā-hodlo nenosakāmi ilgu laiku nevis jākonvertē saprotamākos papīrīšos