PDU ar barošanu no aizmugures

Sveiciens! Meklēju 19" PDU ar vismaz 8 Schuko ligzdāma ar aizsardzībām, varētu būt bez slēdža, bet galvenais lai barošanas vads no aizmugures.

Kautkas šāds

pagarinatajs-acar-s8-fa-rack-19

Varbūt ir kāds variants no metāla. Kādas atsauksmes par šo?

Pasūtiju šo Acar. Bet jautājums vai varēšu pievienot visas ierices, jo šim ir FR ligzdas ar to pin.

dīvains piegājiens — pirkt nepārbaudot saderību… ja tev būs kāds rozetē spraužamais baroklis, tad visticamāk neiespraudīsi.

Vēl varu atcelt. Kā ar šo?

te jāprecizē, kāda tieši aizsardzība tevi interesē. es sapratu, ka tu vēlies iekārtas pasargāt no ārpasaules, t.i., surge protection. šim PDU ir tikai overload protection, t.i., aizsardzība pret īso no iekārtas puses.

cik saprotu, tad tu neizmanto standarta 19" skapi un tāpēc figurē prasība barošanas pievadei no aizmugures?

Jā man neder sānu, tikai aizmugures. Varbūt ir kāds vēl variants. Jo ar aizmugures izejām ir maz. Tas Acar ir ar franču ligzdam tapec vajag citu kam ir vācu ligzdas. Būtu labi ja būtu kāda aizsardzibā tā kā Acar. Bet es neatrodu.

gandrīz nevienam nevajag tādu, kā vēlies tu. skapī ir vieta sānu vadam, lielie ‘skapisti’ slēdz PDU pie UPS sistēmas, tāpēc tiem nevajag surge protection (SPD), tikai overload, lai pasargātu UPSi no īsā. daudzi montē vertikālos PDU.

atradu Legrand ar SPD, bet tam ir tikai 6 gab. Schuko.