Baigi plaša tēma. Visādi Rocketbīni un citi pārcenotās kafijas torgaši jau uzsver, ka kafiju jālaiž caur papīra filtru, tad tur tiekot aizturētas visādas nevajadzīgās eļļas un velns zina kas. Cik esmu nopratis, otra pareizā opcija ir laist caur radziņu kā kafejnīcās (samaļ, iepresē tādā kā piltuvītē, izpūš cauri ūdeni zem spiediena). Karoč kaut kas līdzīgs kā strādā šitie pusautomātiskie kafijas aparāti kā bildē.
Mājās 2 cilvēkiem par prieku pirkt da jebkādu samalēju un kafijas aprātu vienā ierīcē ir dārgi. Jārēķinās, ka šiem der pirkt speciālus tīrīšanas un atkaļķošanas līdzekļus, kā arī ik pa laikam jāservisē dzirnaviņas, jāmaina blīves utt. Ja reti lieto (piemēram, tikai brīvdienās), tad šiem mēdz bišķu pelēt - nākas uz nedēļu toļi ne katru reizi pārmazgāt, atstāt pusizjauktu, lai izžūst.
Protams, ērtības ir - ieber pupiņas, ielej ūdeni, uzspied pogu un gatavs.
Es kaut ko tādu skatītos, ja vismaz 1-2 ģimenes cilvēki strādātu no mājām. Tad jā. Bet ja tikai svētdienai, tad pārāk dārgi un pārāk lieli apkopes izdevumi un čakars tiem 2 rītiem nedēļā.