Nu tad sīkāks izklāsts par manu pieredzi ar LMT un Elektronika Serviss kantori.
Short long story: viss labi beidzās.
Pie LMT tika ieprikts 40" Samsung televizors. Jau neilgi pēc iegādes tika konsatēts fakts defekts, ka ik pa laikam pazūd bilde uz 0,5 sekundēm. Defets šeit – https://photos.app.goo.gl/qgCzKUnirLVWGGK73 (49. un 54. sekunde, gan jau vēl kaut kur).
Garanrtija iet uz beigām (šī gada jūlijs) un laiks kaut ko darīt lietas labā.
Pirmais piegājiens. Daudz nedomājot, nomontēju TV no sienas statīva, krāmēju mašīnā un vedu uz Spici – tuvākais LMT KAC. Tur priekšā meitenei lielas acis un prasa – kā var palīdzēt? Es mazliet apmulstu un saku, ka vedu uz garantiju un visu tālāko penteri. To visu noklausījusies, meitene mani paūsta piecas mājas tālāk un saka, ka lielizmēra precēm visa pietiekšana notiek caur jau iepriekš minētā kantora mājas lapu. Dusmīgs un vīlies cauri Spicei velkos ar savu 40" TV atpakaļ uz mašīnu. Ielicis atpakaļ TV mašīnā, piesaku garantijas remontu un jau pēc stunas kurjers ir atbraucis un savāc TV.
Pēc dažām dienām televizors ir gatavs un defekts nav konstatēts. Ir atjaunota firmwāre un tas pats kurjers atved atpakaļ. Darbā kolēģi jau smīkņā.
Otrais piegājies. Tajā pšā vakarā, mājās pieslēdzu TV un pēc kāda laika iepriekšminētais defekts parādās atkārtoti. Momentā piesaku garantijas remontu un nākamajā dienā tas pats kurjers atkal savāc televizoru.
Remonta laikā ir pāris sazvanīšanās ar servisu. Atkal pēc dažām dienām televizors ir gatavs un defekts atkal nav konstatēts un kurjers man to atved. Kurjeram jau saku, ka lai gatavojas braukt rīt atkal pakaļ. :D Darbā kolēģi jau ņirdz un sāk mētāt jokus.
Trešanis piegājiens. Pieslēdzu mājās TV un pēc kāda laika iepriekšminētais defekts parādās ATKAL. Pēc nelielas sarunas ar LMT supportu, piesaku trešo reizi garantijas remontu ar detallizētu aprasktu, video pierādījumiem un miestara atzinumiem, ka viss ir ok. Papildus to visu nosūtu LMT kā sūdzību par šo kantori. Zemāk ir screenshots par darba gaitu pēdējā pieteikuma reizē.

Kad RMA tika sagatavots un saņemts, tad man vajadzēja sūtīt uz LMT un gaidīt, ko man dos pretī. Kaut kad pa vidu tam visam, vajadzēta atkal doties uz LMT KAC, iesniegt iesniegumu, par preces apmaiņu. Gan jau tas viss būtu diezgan noticis ilgāk, ja vien aktīvi nebūtu zvanījies un prasījis, kas notiek. Vismaz es tā domāju :D
Rezultāts: ieguvu sarasktu ar 3 televizoriem, no kuriem vienu varu izvēlēties. Biegās man iedeva jaunāku 40" Samsung TV. Vizuāli atšķirība ir tāda, ka ir labāka/košāka/skaidrāka bilde un unversālā pults. Vairs nav nepieciešamas ikdienā divas pultis, lai pārvaldītu TV un LMT viedtelevīziju.