tur var tikai izdzēst, ja kas. edits, kā zini, ir pie paša komentāra, ar nelielu taimeri.
Tā viņš ir. Un tajā kontekstā dzēst jau ir par vēlu
Jā, kļūdu apziņošanas spraudnis ir atslēgts, jo konstatēju divas problēmas:
- Konkrēto spraudni izstrādājs vairs neatbalsta un tam jau bija atklāta kaut kāda drošības problēma.
- Bija problēma uz mobilajām ierīcēm, kad katrs teksta iezīmēšanas gadījums izsauca kļūdas pieteikšanas formu.
Es vispār vakar gribēju risināt to otro problēmu, bet sapratu, ka ir iestājusies arī pirmā problēma un drošības nolūkā vispār izslēdzu šo spraudni. Padomāšu un pameklēšu vai ir kāds cits līdzīgs spraudnis, kas nodrošina līdzīgu funkcionalitāti.
@krizdabz daļa attēlu ir nepieņemami milzīgi ap 4-5 MB.
IMG_9433.png ir 5.03 MB, pēc elementāras pārseivošanas uz JPG 90% — 213 KB. c’mon…
Hmm, cik interesanti. Man rādās. Jāpaskatās, kāpēc tev nerādās.
ielogojos ar googli, FF un Chrome uzvedas vienādi slikti.
Pieļausim, ka šī ir atbilstošākā vieta. Varētu palūgt pārstrādāt background reklāmas linku?
Šobrīd links ir uzlikts uz visa background, līdz ar to visa “it kā” brīvā vieta web malās tāpat ir viens liels elements ar linku uz reklāmu. Jau cik reizes esmu misclickojis atverot reklāmu, kaut gan uzklikšķinu brīvā vietā.
Screenshotā - viss sarkanais ir it kā free space, kur ir links apakšā.
Sveiks! Jā, zināma lieta. Tā šobrīd fona reklāma darbojas - neatkarīgi no vizuālās puses, abi sāni ir klikojama reklāma. Bez papildus izstrādes darbiem šo, šķiet, nevaru mainīt un tāpēc nevaru solīt, ka būs izmaiņas drīzumā. Bet es saprotu sāpi un šis tiks salabots līdzko tas būs iespējams. No otras puses, fona reklāmas kampaņas mums diezgan reti ir.
If nothing else, var piemest tieši vienu ierakstu pie body css, lai tas background scrollo līdzi contentam, būs lielāka skaidrība, ka tur ir links apakšā.
background-attachment: fixed;
nestrādā google autentifikācija blogā. FF, win10.
Un tagad?
tagad ok :)