lietoju P9 jau gadu. ne reizi nav restartēts, nekas ne reizi nav bremzējis (ok - pēc nugata aupdeita, protams,
restartējas) Joprojām nekādu gļukošanas pazīmju, aizturu vai citu draņķu. Nekas no tā, ko Kristaps apraksta par savām problēmām ar aifonu - lēns esot palicis, nē, latgaliski apdomīgs.
[quote=Briedis]"…mitruma ,putekļu izturība…" - tās nav nevienam no šiem modeļiem, tādēļ droši var teikt 0 : 0.
“…kamera, internets , batereja , izturība…” - kamera ir sakarīga abiem, spēja klejot pa internetu, kā arī baterija ir ļoti līdzīgis, tāpēc šeit dodu pa punktam abiem 1:1.
“…Vienīgi nedaudz biedē baterejas izlādes ātrums un iaukstuma jūtība…” - baterijas izlādes ātrumu atrisina līdzi nēsājamās bačas, ja dosies ceļojumos vai garākos izbraucienos, šī lieta ir nepieciešama jebkura viedtālruņa saimniekam. Attiecībā uz baterijas jutīgumu pret aukstumu, šeit akmens ābola lauciņā, tāpēc 1:2, punkts P9.
“Kurš ilgtspejīgāks fiziski , gan nenovecos iekšās” - dzīvotspējas ziņā, gan dzelžos, gan softā, punkts ābolītim. Lai arī nezinu daudz nosprāgušus P9, taču zinātāji zin teikt, ka ābolam joprojām tiekot izmantotas augstas klases detaļas un materiāli. Kas vēl ļoti svarīgi, Apple iOS atjauninājumi 6s tiks nodrošināti vismaz gadus 5. Androīdiem ar to ir švakāk, ja vien netaisies klausuli rūtot. Tāpēc te 2:2.
Par Sony aizmirsti… Pirms gadiem 3 varbūt, bet ne šodien. Nonākam pie tā, ka 6s un P9 ir visai līdzīgi aparāti. Es izvēlētos iPhone, jo tas ir lietošanā vienkāršāks. To nevajadzēs reizi pusgadā vai gadā pārinstalēt, jo tas nesāks gļukot un bremzēt, kā tas notiek ar Android darbināmiem aparātiem. iOS ir uzticamāks un krešo ārkārtīgi reti. Ja Tev ir svarīgi vidžeti un neskaitāmās iespējas pielāgot un modificēt UI u.c. fiņķikļuškas, tad izvēlies Android. Personīgi es esmu sasniedzis to vecumu, kad man eksperimentiem nav ne laika, ne vēlēšanās, tādēļ izvēlējos stabilu aparātu ar stabilu iOS. Ar savu izvēli esmu ļoti apmierināts. Ceru, ka kaut nedaudz Tev palīdzēju! :)[/quote]