iečekoju amazon.com - normāli labie maksā max 20 eiro. kas tas par “lēto” 30-40?
(paskatījos, arī mūsu bodēs +/- tas pats)
[quote=krizdabz]Sāgā ir turpinājums. Tagad man ir uzradies modīgāks monitors un aktuāls kļuvis “USB Type-C -> HDMI” adaptera jautājums. It kā totāli vienkārša padarīšana, samaksā tos prasītos dālderus un tiec pie pārejas. Realitāte gan nav tik rožaina. Dabūju kaut kādu lētu (30-40 eiro) adapteri un ekrāns bildi rāda, bet izšķirtspēju es nevaru dabūt augstāku par Full HD. Nu nekādīgi. Dabūju no kolēģa dārgo Apple pāreju (ka tik ne ap 70 eiro) un tur uzreiz ir pieejama arī lielāka izšķirtspēja.
Un tad jautājums ir šāds. Vai visi “lētie” adapteri ar kaut ko ir švakāki un nespēj rādīt vairāk par Full HD? Kas nosaka šo spēju? Kaut kādi lētie/prastie čipi iekšā salīmēti? Kā zināt kurš adapteris vilks vairāk?[/quote]
Nu, re, apskatījos manu Trust adapteri un uz iepakojuma nav ne mazākās norādes kādu izšķirtspēju var caur to dabūt laukā. Atveru kastīti un Quick Setup Guide papīrītē tā garāmejot pieminēts, ka nodrošina tikai līdz 1080p izšķirtspējai. Mudaki! Būs vien jāpērk Apple adapteris, kas vismaz toč darbojas.
interneta veikals maxdatori, piezvani Vitaļikam, atsaucies uz mani un dabūsi normālu priboru pa dvacāru. neāksties!
es tak aptuveni aprakstīju kāpēc tā…
vispār, mani drusku pārsteidz - Tu tak esi tāds nazis - tehnoentuziasts utt, bet iekrīti uz tādu muļķību, ko pirms pirkšanas var sagūglēt 5min laikā - par dārgu naudu nopērc sūdu (es vēl saprastu, ka būtu nopircis riktīgi pa lēto)